Cees Bakker Services
Voor meer info klik hier 

Cees Bakker Services, gecertificeerd Mercruiser service center, gespecialiseerd in onderhoud en revisie van bootmotoren in de ruimste zin van het woord. Met een persoonlijke aanpak, oog voor detail en rechtstreekse contacten met importeurs. Professioneel opgeleide monteurs, betrouwbaar en persoonlijk advies, duidelijke afspraken; dat is onze werkwijze! Uiteraard kunt u ook voor nieuwe of gebruikte motoren en sportboten bij ons terecht. Of bent u op zoek naar onderdelen en accessoires? Wij staan graag voor u klaar!

Adresgegevens
Cees Bakker Services
Melkrijder 10
3861 SG Nijkerk 
Telefoon:  0332465966 

Ga naar website 
Varen doe je samen
Varen doe je samen

Alles wat nodig is voor een goed voorbereide vaartocht. Dat vind je op onze website. Gemakkelijk vindbaar. Met veel interessante achtergrondinformatie, met kaarten en apps. Leuk om te weten, leuk om te leren en essentieel om te doen.

Voor watersporters op alle............
Ga naar website 
Callenbach Van Essen
Callenbach Van Essen

adviseurs in verzekeren
Tussenpersoon voor schadeverzekeringen in Nijkerk gld
Ga naar website 
Jumbo Nijkerk veltink
Rob Veltink

"In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te............
Ga naar website 
Vaarplezier
Vaarplezier

Een Vaarbewijs halen was nog nooit zo leuk!
Ga naar website 
© 2023 Nijkerkse Sleepbootdagen  |   Design by Buro Creactief  |   Sitemap