Pijpers Bronbemalingen B.V.
Voor meer info klik hier 

Over ons bedrijf is veel te vertellen. De geschiedenis van Pijpers Bronbemalingen B.V. gaat namelijk terug naar 1932. In dat jaar werd het bedrijf werd opgericht in Nijkerk. Nu, na bijna negentig jaar, is Pijpers nog altijd een familiebedrijf en staat alweer de vierde generatie aan het roer.

Van bouwbedrijf tot specialist in bronbemalingen

Begonnen als bouwbedrijf, schakelde Pijpers vanaf 1952 geleidelijk over naar het aanleggen van verschillende systemen van bronbemalingen. Later zijn hier ook bronboringen, infiltratiebronnen en waterzuiveringssystemen aan toegevoegd. Evenals het leveren en aanleggen van sproeiers in vijvers. In 1962 zijn we vanuit het centrum van Nijkerk verhuisd naar het Industrieterrein De Arkervaart. Daar hebben we in 2000 ons huidige pand gebouwd, met een moderne werkplaats en kantoren.

Veiligheid voorop

Anno 2021 zijn er 27 mensen werkzaam bij Pijpers Bronbemalingen B.V.. Onze werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Van kleine, kortdurige bronbemalingen voor rioolaansluitingen tot langdurige, grote bronbemalingen voor grote ‘kunstwerken’. Denk aan parkeerkelders, tunnels, viaducten en meer. Veiligheid staat hierbij altijd voorop, met de VCA Certificering als waarborg.

Kwaliteit en service

De focus van Pijpers Bronbemalingen B.V. ligt bij het leveren van kwaliteit en service aan onze klanten. Dit kunnen wij bieden dankzij scholing en een halve eeuw ervaring. Onze theoretische en praktische kennis op ons vakgebied kom je overal tegen. Niet alleen op ons kantoor, maar ook in het veld bij onze werknemers. We passen onze expertise dagelijks toe in onze projecten. Zowel in de uitvoeringsfase als op het gebied van advisering.

Pijpers heeft het onderhoud van materialen in eigen beheer. Daardoor kunnen wij onszelf verzekeren van het leveren van kwaliteit aan onze klanten. De kwaliteit van ons werk leidt vanzelfsprekend tot en wordt nog eens bevestigd door onze certificering volgens de NEN-EN-ISO 9001:2008. Daarnaast beschikken wij over het procescertificaat Mechanisch boren BRL SIKB 2100 Protocol 2101 voor onze mechanische boorwerkzaamheden.

Onze service wordt gegarandeerd door vier pijlers. Om te beginnen onze kennis en ervaring, waarmee wij u graag adviseren. Verder beschikken wij over een open bedrijfscultuur met korte lijnen, waardoor we snel en gemakkelijk kunnen schakelen. Daarnaast kunnen wij door onze moderne en efficiënte werkplaatsen op veel manieren en tijdig inspelen op al uw vragen. Ten slotte kunt u ons 24/7 bereiken bij problemen. Dit kan via onze storingsdienst, die bestaat uit gecertificeerde en goed opgeleide monteurs.

Innovatie, research en ontwikkeling

Complexe problemen vragen om inventieve oplossingen. Door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling, spelen wij op elk terrein in op de specifieke vragen van onze klanten. Wij breiden ons aanbod steeds uit met pompen volgens de nieuwste technologieën.

 

Adresgegevens
Pijpers Bronbemalingen B.V.
Nijverheidsstraat 21
3861 RJ Nijkerk
Telefoon: 0332452541 

Ga naar website 
Van Den Tweel Groep

Home Van den Tweel Groep
De Van den Tweel Groep bestaat al ruim 100 jaar. Een bewogen eeuw, waarin het bedrijf uitgroeide van een kruidenierszaak tot een veelzijdige, ambitieuze organisatie! De oorsprong van het familiebedrijf ligt in 1905, toen Gerardus Konst, de grootvader van de huidige eigenaar, zijn winkel............

Ga naar website 
Van Hooft - transport b.v.
van Hooft
Al sinds 1967 voor U onderweg !! Van Hooft Transport B.V. heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het vervoeren van zware objecten en high-tech apparatuur. Door een uniek wagenpark van wagens met zware autolaadkranen, van 35 ton/meter tot en met 175 ton/meter, is Van Hooft Transport B.V. een toonaangevend bedrijf............
Ga naar website 
Hartog Containers
Hartog Containers
Welkom op de webshop van Hartog Containers! De eigenschappen die Hartog Containers kenmerken zijn snelheid, betrouwbaarheid en een prettige dienstverlening. Als familiebedrijf achten wij het van groot belang dat wij u te allen tijde op een persoonlijke en vertrouwelijke............
Ga naar website 
Simon Kroon bloemen en planten
Simon Kroon
Simon Kroon, kleinhandel in bloemen en planten in de verkoopruimte van Boni markten B.V
Ga naar website 
Gered Gereedschap Nijkerk

Doelstelling:

    • Bevorderen van zelf redzaamheid en zelfstandigheid van mensen in ontwikkelingslanden en in Nederland door inzamelen, herstellen en hergebruik van gereedschap en verzending van gereedschap naar de doelgroepen. Gereedschap is bedoeld in de ruimste zin van het............
Ga naar website 
Muis aanhangwagens
Muis aanhangwagens.

Openingstijden: werkdagen van 8.00 tot 12.15 en 13.00 tot 17.15 Zaterdag van 9.00 tot 13.00 en natuurlijk op afspraak.
U vindt onze showroom/werkplaats tussen Nijkerk en Voorthuizen.


Ga naar website 
© 2023 Nijkerkse Sleepbootdagen  |   Design by Buro Creactief  |   Sitemap